Szolgáltatások

Mérnökirodai szolgáltatások

Mérnökirodai szolgáltatások

Egyedi megoldásra van szüksége, de nem biztos a dolgában?

Mérnökeink az igény felmerülésétől kezdve a tervezésen és gyártáson át, egészen az üzembehelyezésig és utólagos karbantartási és javítási munkákig támogatni fogják Önt. Hozzánk bátran fordulhat kérdéseivel: széles körű tapasztalattal adunk tanácsot egyedi géptervezés, alkatrészkiváltás és termékoptimalizálás esetén is.

Törekszünk megbízóink teljes körű támogatására, így az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatosan szakmai segítséget nyújtunk a vásárlás előtt és után egyaránt.

Segítjük a helyes döntések meghozatalában, és csak olyan megoldásokat ajánlunk Önnek, amelyekben mi magunk is hiszünk.

Ipari automatizálás

Ipari automatizálás

Az automatizálási fejlesztések kiegészíthetik, sok esetben ki is válthatják a bizonytalan emberi munkaerőt, ezzel javítva a termelékenységet, a minőségi mutatókat, miközben a költségek hosszútávon csökkennek.

Önnek csak azt kell meghatároznia, milyen feladatot lásson el a gép, szakembereink pedig megtervezik és elkészítik az igényeit leginkább kielégítő berendezést.

Az automatizált gép elkészülte után sem hagyjuk magára! Segítjük a megfelelő logisztikai környezet kialakítását, a géptelepítést és a későbbi karbantartásban is számíthat ránk!

Látszatmegoldások helyett igazi partnerséget ajánlunk, hogy egy projekt lezárásakor mindketten úgy érezhessük:
„Ez jó mulatság, férf munka volt!”

PLC programozás

PLC programozás

A különböző PLC-rendszerek alkalmazása ma már megkerülhetetlen a villamos rendszerekben, hiszen nem csak a bonyolult mechanikai és relés megoldásokat váltja ki, hanem a szabályozási feladatokat is fejleszti. A PLC-k - változatos bemeneti és kimeneti elrendezésük miatt - szinte bármilyen ipari környezetbe könnyen integrálhatók, és más vezérlőrendszerekhez képest sokkal könnyebben nyomon követhetők.

Egy jól kialakított és programozott PLC-s folyamat azonban olyan kiváló szakembereket kíván, mint amilyenek a Conpart programozó csapatát alkotják.

PLC programozóink nem csak új rendszerek telepítésében mozognak magabiztosan, de a meglévők felülvizsgálatában és újraprogramozásban is számíthat rájuk.

Egyedi gépgyártás és tervezés

Egyedi gépgyártás és tervezés

Egyedi alkatrészeket gyárt, vagy olyan munkafolyamatokat szeretne cégénél, amit senki más nem valósított még meg? Van egy jó ötlete, amire még nincs szabványosított megoldása?

Mérnökeink széles körű referenciával rendelkeznek az egyedi gépek
tervezése és gyártása terén, így biztosak vagyunk benne, hogy az Ön igényeit is ki tudjuk elégíteni!

Számos iparágban vittünk már véghez sikeres projekteket:

 • Autóipar és beszállítói
 • Elektronikai és gépgyártás
 • Élelmiszeripar
 • Gyógyszeripar
 • Kutatás-fejlesztési szektor

Ha a vállalkozásánál olyan megoldást szeretne, ami maradéktalanul kiszolgálja az egyedi igényeket, úgy bátran forduljon a Conpart szakembereihez!

Ipari képfeldolgozás, kameraszenzoros megoldások

Ipari képfeldolgozás, kameraszenzoros megoldások

A minőség-ellenőrzés kulcsfontosságú eleme a gyártási folyamatnak, hiszen a hibás darabokat így még a gyáron belül kiszűrhetik, ezáltal

 • a megrendelőhöz nem kerül selejtes alkatrész,
 • a gyártósori meghibásodást is hamarabb kiszűrhetik.

Sok helyen alkalmaznak még külön embereket erre a feladatra, de párhuzamosan velük, főleg a szemmel kevésbé jól látható vagy lemérhető munkafolyamatoknál a kamerás képfeldolgozás a biztos út!

Szeretné Ön is felgyorsítani munkafolyamatait képfeldolgozó rendszerrel, mindezt úgy, hogy közben a minőség is állandóan magas szinten maradjon? Műszaki csapatunk segítségével mindez lehetséges!

Elektronikai eszközök bevizsgálása, cseréje

Elektronikai eszközök bevizsgálása, cseréje

Az idejétmúlt alkatrészek, vagy kevésbé jól optimalizált termelés kiváltása nem könnyű feladat. Mérnökeink nem csak az új technológiákkal tartanak lépést, de a régebbi gépeket is jól ismerik, így tudják, hogy azok hogyan helyettesíthetők a legideálisabban!

A különféle elektronikai kapcsolószekrények bevizsgálását, szükség esetén pedig cseréjét bízza nyugodtan a Conpartra!

Munkabiztonsági eszközök telepítése

Munkabiztonsági eszközök telepítése

Egy jól felszerelt gyárban nem csak a magas termelékenység fontos, hanem az ott dolgozók biztonsága is. A munkások testi épsége mindennél előbbre való, így ezen a téren is a legmagasabb szintű technológiával szolgáljuk ki partnereinket.

 • Fényfüggönyök
 • Kétkezes indítók
 • Biztonsági relék
 • Vészkörök

Biztonságtechnikai megoldásaink közül mindig azt ajánljuk, amelyik a megbízó környezetébe a leginkább illeszkedik, segítünk a kiválasztásban és a telepítésben is, hogy Ön egészen biztosan jó döntést hozzon.

3D nyomtatás

3D nyomtatás

Az elmúlt évek egyik nagy technológiai újdonsága a 3D nyomtatás, amely ma már szinte mindennapi megoldássá válik az iparban és a hétköznapokban egyaránt. Éppen ezért döntöttünk nemrégiben úgy, hogy szolgáltatáspalettánkat a 3D nyomtatással bővítjük, ezzel kiszolgálva mindkét szegmens igényeit.

Egyedi technológiával képesek vagyunk számtalan különböző műanyagból nyomatot készíteni, de akár ESD (elektrosztatikus kisülés) ellen védett anyagból is készítünk nyomatokat.

Egyedi alkatrész vagy személyre szóló ajándék?
Keressen minket bátran 3D nyomtatással kapcsolatos igényeivel is!

Kiemelt híreink

Selec- az Ön megbízható társa

Selec- az Ön megbízható társa

2020. 05. 25.
A két évtizede Mumbaiban alapított Selec ma már világszinten terjeszkedő, észak-amerikai és európai elosztóközpontokkal rendelkező gyártócégként van jelen a mérőeszközök és ipari elektronikai alkatrészek piacán. Termékeik a minket körülvevő világ számos elemét szabályozzák és felügyelik, legyen...

Energiamérés a WAGO megoldásaival

Energiamérés a WAGO megoldásaival

2020. 02. 21.
Ez alkalommal az energiamenedzsment témakörében osztjuk meg a WAGO Hungária Kft. munkatársának anyagát. Ezúton is köszönjük a kapott segítséget!

15 éve az ipari elektronikában

15 éve az ipari elektronikában

2020. 01. 14.
2020 januárjában 15 éves lett a Conpart Kft. kereskedelmi részlege, amit a műszaki csapattal együtt ünnepeltünk.

IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019

IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019

2019. 12. 06.
December 5-én a budapesti Hotel Benczúr adott helyszínt az IFKA gazdaságfejlesztési konferenciájának.

Top