Köszöntjük a Conpart Kft. weboldalán!

 

Győri székhelyű cégünk  2005-ben alakult, családi vállalkozáskéntTevékenységünket kezdetben az ipari elektronikai elemek és ipari alkatrészek kereskedelme jellemezte. Speciális, az alkatrészpiacokon nehezen fellelhető tételek beszerzésére fókuszáltunk, és Partnereink bizalmát legfőképp gyorsaságunkkal, rugalmasságunkkal érdemeltük ki. 

A leggyakrabban használt tételeket ma már raktárról tudjuk szállítani, és fontosnak tartjuk, hogy  a forgalmazott termékekhez műszaki támogatást is biztosítsunk, ezzel növelve Partnereink elégedettségét. 

E kereskedelmi tevékenység mellett kezdtünk el foglalkozni műszaki megoldások tervezésével és kivitelezésével, majd az ipari automatizálás, az egyedi gépgyártás, vezérlőszekrény-szerelés, illetve a PLC- és robotprogramozás területén szereztünk többéves tapasztalatot. 

2018-ban Abdán nyitottuk meg új műszaki telephelyünket, ahol műszaki csapatunk végzi a tervezési és kivitelezési munkálatokat. Munkatársaink bármely, az ipari automatizáláshoz köthető feladat esetében az ügyfeleink rendelkezésére állnak, legyen szó műszaki segítségnyújtásról és szaktanácsadásról, vagy gépkarbantartásról és -felújításról. Egyedi gépgyártási projektek teljesítése mellett vállaljuk többek között ipari vezérlőszekrények tervezését és kivitelezését, illetve PLC-programozást is.
Igény esetén 3D- nyomtatóinkkal egyedi ipari alkatrészek előállítására is képesek vagyunk.

Cégünk a Bisnode minősítése alapján a „AAA”, azaz pénzügyileg stabil vállalkozásminősítéssel rendelkezik, az ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelelően működik.

 

Tekintse meg referenciáinkat, olvassa el legfrissebb híreinket vagy látogasson el webshopunkba, és lépjen kapcsolatba velünk!

 

Üdvözlettel:

Cseh József
ügyvezető

Kiemelt híreink

Energiamérés a WAGO megoldásaival

Energiamérés a WAGO megoldásaival

2020. 02. 21.
Ez alkalommal az energiamenedzsment témakörében osztjuk meg a WAGO Hungária Kft. munkatársának anyagát. Ezúton is köszönjük a kapott segítséget!

15 éve az ipari elektronikában

15 éve az ipari elektronikában

2020. 01. 14.
2020 januárjában 15 éves lett a Conpart Kft. kereskedelmi részlege, amit a műszaki csapattal együtt ünnepeltünk.

IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019

IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019

2019. 12. 06.
December 5-én a budapesti Hotel Benczúr adott helyszínt az IFKA gazdaságfejlesztési konferenciájának.

Kamara Által AJÁNLOTT Vállalkozás 2020-ban is

Kamara Által AJÁNLOTT Vállalkozás 2020-ban is

2019. 11. 22.
Nagy örömünkre szolgál, hogy a következő évre vonatkozóan is elnyertük a védjegyet!

Top