Köszöntjük a Conpart Kft. weboldalán!

 

Győri székhelyű cégünk  2005-ben alakult, családi vállalkozáskéntTevékenységünket kezdetben az ipari elektronikai elemek és ipari alkatrészek kereskedelme jellemezte. Speciális, az alkatrészpiacokon nehezen fellelhető tételek beszerzésére fókuszáltunk, és Partnereink bizalmát legfőképp gyorsaságunkkal, rugalmasságunkkal érdemeltük ki. 

 

 

A leggyakrabban használt tételeket ma már raktárról tudjuk szállítani, és fontosnak tartjuk, hogy  a forgalmazott termékekhez műszaki támogatást is biztosítsunk, ezzel növelve Partnereink elégedettségét. 

E kereskedelmi tevékenység mellett kezdtünk el foglalkozni műszaki megoldások tervezésével és kivitelezésével, majd az ipari automatizálás, az egyedi gépgyártás, vezérlőszekrény-szerelés, illetve a PLC- és robotprogramozás területén szereztünk többéves tapasztalatot. 

 

 

2018-ban Abdán nyitottuk meg új műszaki telephelyünket, ahol műszaki csapatunk végzi a tervezési és kivitelezési munkálatokat. Munkatársaink bármely, az ipari automatizáláshoz köthető feladat esetében az ügyfeleink rendelkezésére állnak, legyen szó műszaki segítségnyújtásról és szaktanácsadásról, vagy gépkarbantartásról és -felújításról. Egyedi gépgyártási projektek teljesítése mellett vállaljuk többek között ipari vezérlőszekrények tervezését és kivitelezését, illetve PLC-programozást is.

Vállaljuk emellett energiamérési rendszerek telepítését, intelligens almérők és mérőrendszerek kialakítását. Az ehhez szükséges alkatrészeket webáruházunkban lehetőség van megrendelni is.

A méréshez szükséges szoftver sokoldalú megoldást kínál az energiamenedzsment terén, és lehetővé teszi az adatok valós idejű gyűjtését, illetve azok elemzését és vizualizációját is.

 

 

Cégünk a Bisnode minősítése alapján a „AAA”, azaz pénzügyileg stabil vállalkozásminősítéssel rendelkezik, az ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelelően működik.

 

Tekintse meg referenciáinkat, olvassa el legfrissebb híreinket vagy látogasson el webshopunkba, és lépjen kapcsolatba velünk!

 

Üdvözlettel:

Cseh József
ügyvezető

 

 

Kiemelt híreink

Sajtóközlemény: Bisnode AAA minősítés

Sajtóközlemény: Bisnode AAA minősítés

2020. 10. 14.
A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Conpart Kft. is immár ötödik alkalommal, mint a...

Intelligens almérők az energiamérésben [Sajtómegjelenés]

Intelligens almérők az energiamérésben [Sajtómegjelenés]

2020. 10. 06.
Hatékony energiagazdálkodás nélkül az automatizált rendszerekkel és gyártósorokkal rendelkező termelő cégek komoly költségeket halmozhatnak fel, nem is beszélve arról, hogy az energiaelőállítás szükségessége a környezetre is jelentős hatást gyakorol. Az energiamenedzsment rendszerek és az...

Megjelent az NST-3000DI

Megjelent az NST-3000DI

2020. 09. 21.
A Duelco fejlesztőinek legújabb munkabiztonsági terméke idén ősztől már elérhető. Tudj meg többet a termékről, látogass el webáruhazunkba!

Selec Energiamérés Csomag Akció

Selec Energiamérés Csomag Akció

2020. 09. 02.
Szeptemberben új akciót indítunk, melynek keretében október 30-ig csomagban tudod megvásárolni a Selec energiamérő eszközeit. Az összeállított csomagokkal egyfázisú, kétfázisú és háromfázisú energiamérés valósítható meg, csomagonként 1 db mérőponton.

Top