[Sajtómegjelenés] Ipari automatizálás egy, biztos kézben!

2018. 10. 24.

Automatizált gyártási folyamatok és optimalizált termelés nélkül ma már egyetlen gyártó cég sem lehet piacvezető, legyen szó autóiparról, elektronikai gyártásról, vegyiparról vagy élelmiszeriparról.

[Sajtómegjelenés] Ipari automatizálás egy, biztos kézben!

Ezeket a dinamikusan fejlődő gyártó cégeket támogatja a több, mint az egy évtizede családi vállalkozásként induló Conpart Kft. többek között robot-technológiával, egyedi célgépgyártással és tervezéssel, PLC programozással, ipari képfeldolgozással, speciális alkatrészek, berendezések kereskedelmével, bevizsgálásával, javításával és cseréjével, továbbá innovatív 3D nyomtatással. A vállalkozás birtokában lévő széleskörű know-how és az újító mérnöki megoldások gyakorlati alkalmazása teszi a Conpart Kft-t az ipari gyártók számára elsőrangú stratégiai partnerré, a munkavállalók számára pedig vonzó munkahellyé.

 „Büszkék vagyunk rá, hogy az ipar szereplői számára teljes körű háttértámogatást tudunk nyújtani az automatizálásban, amivel rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórolunk meg számukra. Ipari elektronikai és automatizálásai alkatrészek kereskedelmében akkor is számíthatnak ránk, ha speciális igényük van, a nehezen fellelhető alkatrészeket is rövid határidővel biztosítjuk számukra. Ezt egészíti ki a műszaki megoldások tervezése és kivitelezése, így bátran fordulhatnak hozzánk, ha termelés optimalizálásról, komplett automatizálásról, villamos tervezésről vagy egyedi gépek készítéséről van szó.” – osztotta meg velünk Cseh József, a Conpart Kft. alapító ügyvezetője.

Levegőmotorokban is az élen

A német PTM mechatronics kizárólagos hazai forgalmazójaként egyedülállóan modern és gazdaságos megoldásokat kínálnak a keveréstechnika terén. ATEX-keverőkkel, PTM préslégmotorokkal, megfogó rendszerekkel és hajtástechnikával extrém környezeti feltételek között is képesek növelni a folyamatok hatékonyságát.

Első a munkabiztonság

A dán Duelco termékeinek kizárólagos hazai forgalmazójaként a Conpart Kft-re akkor is számíthatnak partnerei, ha munkatársaik biztonságáról kívánnak gondoskodni. A munkabiztonsági eszközök beszerzésén túl azok telepítésében és programozásában is megbízható segítséget nyújt a vállalkozás.

 

„A Conpart Kft. az elmúlt 13 évben számtalan változást élt meg, egy dolog azonban mindvégig változatlan maradt: a kezdetekkor megfogalmazott irányelveink szerint napról napra kutatjuk a fejlődés lehetőségeit. Ehhez elengedhetetlennek tartjuk az újító, friss szemléletet, épp ezért várjuk a fiatal tehetségek, mérnök gyakornokok és friss diplomások jelentkezést!” – tette hozzá Cseh József.

Kiemelt híreink

Selec- az Ön megbízható társa

Selec- az Ön megbízható társa

2020. 05. 25.
A két évtizede Mumbaiban alapított Selec ma már világszinten terjeszkedő, észak-amerikai és európai elosztóközpontokkal rendelkező gyártócégként van jelen a mérőeszközök és ipari elektronikai alkatrészek piacán. Termékeik a minket körülvevő világ számos elemét szabályozzák és felügyelik, legyen...

Energiamérés a WAGO megoldásaival

Energiamérés a WAGO megoldásaival

2020. 02. 21.
Ez alkalommal az energiamenedzsment témakörében osztjuk meg a WAGO Hungária Kft. munkatársának anyagát. Ezúton is köszönjük a kapott segítséget!

15 éve az ipari elektronikában

15 éve az ipari elektronikában

2020. 01. 14.
2020 januárjában 15 éves lett a Conpart Kft. kereskedelmi részlege, amit a műszaki csapattal együtt ünnepeltünk.

IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019

IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019

2019. 12. 06.
December 5-én a budapesti Hotel Benczúr adott helyszínt az IFKA gazdaságfejlesztési konferenciájának.

Top