Kamara Által AJÁNLOTT Vállalkozás 2020-ban is

2019. 11. 22.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a következő évre vonatkozóan is elnyertük a védjegyet!

Kamara Által AJÁNLOTT Vállalkozás 2020-ban is

Az idei évben cégünk automatizálással és kereskedelemmel foglalkozó részlege is elnyerte a Kamara Által AJÁNLOTT Vállalkozás védjegyet, amellyel a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a díjjal kitüntetett kamarai tagok hitelességét, szakmaiságát, minőségi szolgáltatásait és bizonságos működését ismeri el, illetve biztosítja a következő évre a védjegyhasználat jogát.

Hálásan köszönjük az elismerést!

Kiemelt híreink

Sajtóközlemény: Bisnode AAA minősítés

Sajtóközlemény: Bisnode AAA minősítés

2020. 10. 14.
A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Conpart Kft. is immár ötödik alkalommal, mint a...

Intelligens almérők az energiamérésben [Sajtómegjelenés]

Intelligens almérők az energiamérésben [Sajtómegjelenés]

2020. 10. 06.
Hatékony energiagazdálkodás nélkül az automatizált rendszerekkel és gyártósorokkal rendelkező termelő cégek komoly költségeket halmozhatnak fel, nem is beszélve arról, hogy az energiaelőállítás szükségessége a környezetre is jelentős hatást gyakorol. Az energiamenedzsment rendszerek és az...

Megjelent az NST-3000DI

Megjelent az NST-3000DI

2020. 09. 21.
A Duelco fejlesztőinek legújabb munkabiztonsági terméke idén ősztől már elérhető. Tudj meg többet a termékről, látogass el webáruhazunkba!

Selec Energiamérés Csomag Akció

Selec Energiamérés Csomag Akció

2020. 09. 02.
Szeptemberben új akciót indítunk, melynek keretében október 30-ig csomagban tudod megvásárolni a Selec energiamérő eszközeit. Az összeállított csomagokkal egyfázisú, kétfázisú és háromfázisú energiamérés valósítható meg, csomagonként 1 db mérőponton.

Top