Beszámoló a Murrelektronik Kft. szeptemberi látogatásáról

2019. 09. 30.

Szeptember 30-án látogatást tett nálunk a Murrelektronik Kft. bemutatóbusza.

Beszámoló a Murrelektronik Kft. szeptemberi látogatásáról

 

Szeptember 30-án látogatást tett cégünk ménfőcsanaki telephelyén a Murrelektronik Kft., hogy bemutassák legújabb mozgó kiállítóterüket, melyet egy busz belsejében alakítottak ki.

Képviselőik rengeteg hasznos információt adtak át kollégáinknak a bemutató alkalmával, így megismerhettük új termékeiket, illetve új információkat kaphattunk a már meglévő termékpalettával kapcsolatban.

Terepi disztribúciós eszközeik közül megismertük a Cube67 rendszert és annak változatos modulkészletét, valamint tápegységeik, transzformátoraik, akkumulátoraik, puffermoduljaik és töltésvezérlőik színes skáláját, amiben még egy vízálló egység is megtalálható.

Láthattuk még a kontaktus nélküli tápfeszültség átvezetőjüket, és betekintést nyertünk a cég által nyújtott IO-Link kommunikáció lehetőségeibe.

Megismertették velünk emellett a nemrégiben bevezetett felhő szolgáltatásukat, ami széles tárháza az adatgyűjtéssel kapcsolatos feladatok megoldásainak.

A Murrelektronik talán legismertebb terméke sem szorult ki a buszból, a MICO és MICO Pro egyenfeszültség- védelmi egység, melyek a mai világban talán már elengedhetetlenek egy vezérlő szekrényből.

 

Szerző: Jámbor Krisztián

Kiemelt híreink

Selec- az Ön megbízható társa

Selec- az Ön megbízható társa

2020. 05. 25.
A két évtizede Mumbaiban alapított Selec ma már világszinten terjeszkedő, észak-amerikai és európai elosztóközpontokkal rendelkező gyártócégként van jelen a mérőeszközök és ipari elektronikai alkatrészek piacán. Termékeik a minket körülvevő világ számos elemét szabályozzák és felügyelik, legyen...

Energiamérés a WAGO megoldásaival

Energiamérés a WAGO megoldásaival

2020. 02. 21.
Ez alkalommal az energiamenedzsment témakörében osztjuk meg a WAGO Hungária Kft. munkatársának anyagát. Ezúton is köszönjük a kapott segítséget!

15 éve az ipari elektronikában

15 éve az ipari elektronikában

2020. 01. 14.
2020 januárjában 15 éves lett a Conpart Kft. kereskedelmi részlege, amit a műszaki csapattal együtt ünnepeltünk.

IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019

IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019

2019. 12. 06.
December 5-én a budapesti Hotel Benczúr adott helyszínt az IFKA gazdaságfejlesztési konferenciájának.

Top