AutoMotive Hungary 2019

2019. 10. 21.

Összefoglalónk a kiállításról

AutoMotive Hungary 2019

2019. október 16-18. között zajott Budapesten az autóipari beszállítók egyik legfontosabb nemzetközi expója, az AutoMotive Hungary 2019.
A háromnapos rendezvény alatt számos vendéggel folytathattunk le megbeszélést és végezhettünk el igényfelmérést, valamint több partnerünket is köszönthettük standunk vendégei között. 

Ez alkalommal új helyszínen állítottuk fel bemutatóterünket, és külön figyelmet szenteltünk a PTM levegős keverőrendszereinek, illetve a liftes keverőállomásnak is. A látogatók közül sokaknak megragadta a figyelmét a vitrinben tárolt három PTM robotmegfogó, ezekkel kapcsolatban szintén sok kérdést válaszoltunk meg.

A Duelco termékei is a vitrinben kaptak helyet, legújabb biztonsági reléiket és munkabiztonsági megoldásikat itt lehetett megtekinteni.

Az eseményre képviseleteink újdonságai mellett egy külön 3D-nyomtatott robottal is készültünk, amit a műszaki csoport épített meg és programozott le, hogy az éjt nappallá téve gyártsa a tollal írt névjegyeket. A látogatók közül sokan figyelték a robotunk munkáját, ami a három nap alatt összesen 300 kártyát rajzolt meg. 

Az eseményről a Facebookon élő adásban is jelentkeztünk, amit itt lehet megtekinteni.

 

Köszönjük, hogy ennyien ellátogattak hozzánk, várjuk Önöket legközelebb is!

Kiemelt híreink

Sajtóközlemény: Bisnode AAA minősítés

Sajtóközlemény: Bisnode AAA minősítés

2020. 10. 14.
A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Conpart Kft. is immár ötödik alkalommal, mint a...

Intelligens almérők az energiamérésben [Sajtómegjelenés]

Intelligens almérők az energiamérésben [Sajtómegjelenés]

2020. 10. 06.
Hatékony energiagazdálkodás nélkül az automatizált rendszerekkel és gyártósorokkal rendelkező termelő cégek komoly költségeket halmozhatnak fel, nem is beszélve arról, hogy az energiaelőállítás szükségessége a környezetre is jelentős hatást gyakorol. Az energiamenedzsment rendszerek és az...

Megjelent az NST-3000DI

Megjelent az NST-3000DI

2020. 09. 21.
A Duelco fejlesztőinek legújabb munkabiztonsági terméke idén ősztől már elérhető. Tudj meg többet a termékről, látogass el webáruhazunkba!

Selec Energiamérés Csomag Akció

Selec Energiamérés Csomag Akció

2020. 09. 02.
Szeptemberben új akciót indítunk, melynek keretében október 30-ig csomagban tudod megvásárolni a Selec energiamérő eszközeit. Az összeállított csomagokkal egyfázisú, kétfázisú és háromfázisú energiamérés valósítható meg, csomagonként 1 db mérőponton.

Top