AutoMotive Hungary 2019

2019. 10. 21.

Összefoglalónk a kiállításról

AutoMotive Hungary 2019

2019. október 16-18. között zajott Budapesten az autóipari beszállítók egyik legfontosabb nemzetközi expója, az AutoMotive Hungary 2019.
A háromnapos rendezvény alatt számos vendéggel folytathattunk le megbeszélést és végezhettünk el igényfelmérést, valamint több partnerünket is köszönthettük standunk vendégei között. 

Ez alkalommal új helyszínen állítottuk fel bemutatóterünket, és külön figyelmet szenteltünk a PTM levegős keverőrendszereinek, illetve a liftes keverőállomásnak is. A látogatók közül sokaknak megragadta a figyelmét a vitrinben tárolt három PTM robotmegfogó, ezekkel kapcsolatban szintén sok kérdést válaszoltunk meg.

A Duelco termékei is a vitrinben kaptak helyet, legújabb biztonsági reléiket és munkabiztonsági megoldásikat itt lehetett megtekinteni.

Az eseményre képviseleteink újdonságai mellett egy külön 3D-nyomtatott robottal is készültünk, amit a műszaki csoport épített meg és programozott le, hogy az éjt nappallá téve gyártsa a tollal írt névjegyeket. A látogatók közül sokan figyelték a robotunk munkáját, ami a három nap alatt összesen 300 kártyát rajzolt meg. 

Az eseményről a Facebookon élő adásban is jelentkeztünk, amit itt lehet megtekinteni.

 

Köszönjük, hogy ennyien ellátogattak hozzánk, várjuk Önöket legközelebb is!

Kiemelt híreink

Selec- az Ön megbízható társa

Selec- az Ön megbízható társa

2020. 05. 25.
A két évtizede Mumbaiban alapított Selec ma már világszinten terjeszkedő, észak-amerikai és európai elosztóközpontokkal rendelkező gyártócégként van jelen a mérőeszközök és ipari elektronikai alkatrészek piacán. Termékeik a minket körülvevő világ számos elemét szabályozzák és felügyelik, legyen...

Energiamérés a WAGO megoldásaival

Energiamérés a WAGO megoldásaival

2020. 02. 21.
Ez alkalommal az energiamenedzsment témakörében osztjuk meg a WAGO Hungária Kft. munkatársának anyagát. Ezúton is köszönjük a kapott segítséget!

15 éve az ipari elektronikában

15 éve az ipari elektronikában

2020. 01. 14.
2020 januárjában 15 éves lett a Conpart Kft. kereskedelmi részlege, amit a műszaki csapattal együtt ünnepeltünk.

IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019

IFKA gazdaságfejlesztési konferencia 2019

2019. 12. 06.
December 5-én a budapesti Hotel Benczúr adott helyszínt az IFKA gazdaságfejlesztési konferenciájának.

Top